Velikonoční laťka

Soutěž ve skoku vysokém – „Velikonoční laťka“

V úterý 19. dubna 2022 se konala tradiční soutěž ve skoku vysokém „Velikonoční laťka“. Příjemně nás překvapila velká účast ze strany žáků, kterých se přihlásilo ve čtyřech kategoriích velké množství. Je vidět, že i jim sport a sportovní srovnání s ostatními spolužáky velmi chybělo. V soutěži mladších žákyň zvítězila Marie Roubíková, na druhém místě byla Tereza Kalvodová a na třetím místě Sára Vitulová. V soutěži starších žákyň byla nejúspěšnější Jana Horáková, na druhém místě Markéta Svobodová a na třetím Barbora Zicháčková.

V soutěži mladších žáků zvítězil Martin Bulva, druhé místo obsadil Petr Muric a třetí se umístil Alexandr Kouřil. Nejdramatičtější byla kategorie starších žáků, kde všichni sportovci dosáhli výkonu 150 cm a záleželo tedy na kolikátý pokus byli žáci úspěšní. Zvítězil Matěj Suchomel, druhý byl Michal Salajka a na třetím místě stejným výkonem Viktor Kurdík.

Všem účastníkům gratulujeme a jsme rádi, že můžeme opět sportovat, protože v covidové době nám sport a sportování velmi chybělo. Poděkování patří i učitelům tělesné výchovy, sl. uč. Mgr. Kláře Páterové a Mgr. Dominiku Gryčovi, kteří tuto atletickou disciplínu skvěle připravili i ostatním žákům, kteří pomáhali s organizací atletické soutěže.

Snad se budou líbit i některé fotografie z této tradiční atletické soutěže.