Mc Donald‘s cup pro žáky 1. – 5. tříd

Mc Donald‘s cup pro žáky 1. – 3. tříd

V pátek 19. dubna 2024 se uskutečnil na hřišti v Šaraticích pro žáky 1. – 3. tříd fotbalový turnaj sponzorovaný společností Mc‘Donald’s. Chtěl bych za vzornou reprezentaci školy poděkovat žákům Hynku Bosákovi, Vojtěchu Jozífkovi, Viktorii Kyprové, Vojtěchu Mikuláškovi, Josefu Sekaninovi a Martinu Voráčovi. Ve velké konkurenci škol ze Slavkova, Křenovic, Holubic a Šaratic vybojovali nakonec v posledním zápase se ZŠ Bošovice výborné 3. místo a moc dětem i panu učiteli Martinu Baranovi gratuluji k výbornému výsledku. V neposlední řadě také děkuji paní Kyprové, která nám poslala fotografie z této akce.

Bc. Martin Baran a Mgr. Hynek Zavřel

Mc Donald‘s cup pro žáky 4. – 5. tříd

Ve čtvrtek 2. května 2024 se uskutečnil fotbalový turnaj, který zaštiťuje firma Mc Donald‘s pod názvem „Mc Donald’s cup“. V Křenovicích naši žáci skvěle reprezentovali naši školu a do boje o postup chyběl pouze jediný gól, který nám pro postup do finále chyběl. Do finále nakonec postoupily školy ze Šaratic a ze Slavkova, Tyršovy.

Krásné třetí místo, diplomy a bronzové medaile jsou ale také pěkné. Na závěr bych chtěl všem mladým fotbalistům i fotbalistkám, kteří skvěle reprezentovali naši školu poděkovat a přikládám velmi pěkné fotografie.

Mgr. Dominik Gryč (učitel tělesné výchovy) a Mgr. Hynek Zavřel (ředitel školy)